nederlands-logo engels-logo
Bickery Food Group B.V.

Ons Verhaal

Ons bedrijf heeft een sterke positie en een gerespecteerde naam als “merkbouwer” in ons marktgebied. Bickery Food Group is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar expertise in fast moving consumer goods (FMCG) en blinkt uit in sterk ondernemerschap.

Specialisatie: Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, marketing, distributie, food concepting, opslag en transport. Bickery Food Group is een full service organisatie met een team van 75 gemotiveerde medewerkers, eigen distributiecentrum, eigen magazijn en transport (9 vrachtwagens). Dit zorgt er samen voor dat Bickery Food Group producten succesvol verkoopt aan alle mogelijke verkoopkanalen en levert via een uniek distributieplatform.
Distributiekanalen:
Foodretailers, non-foodretailers, foodservice (groothandel / away from home), e-commerce, drogisterijen, bouwmarkten en zelfstandige/speciaalzaken.

Eerste keus zakenpartner: Door ons ruim geselecteerde assortiment van unieke producten, uitgebreide service en klantwaarde focus zijn wij de eerste keus zakenpartner van grote supermarktketens en foodservices door heel Nederland.

bikkers-image bikkers-image bikkers-image

Geschiedenis

Halverwege de jaren zeventig startte Rembrandt G. Bikkers een eenmanszaak in de import en verkoop van Schwartau Cointreau Bonbons en later 'zelfgemaakte' jam en luxe etenswaren. Zijn doel was het importeren van buitenlandse, onderscheidende en hoogwaardige producten en deze te verkopen via speciaalzaken in Nederland. Eind jaren 70 werd de eenmanszaak omgezet in een besloten vennootschap genaamd Bickery Bikkers Import B.V.

Sinds de jaren 70 is het geheim van Bickery Food Group de waardevolle knowhow van de Nederlandse markt. Dit omvat het selecteren van competitieve producten, bekwaamheid in het bouwen van distributie, strategische kennis in het positioneren van merken en sterke expertise in het verkrijgen van het grootste marktaandeel op de Nederlandse markt.

In 1993 startte Bickery Food Group met de ontwikkeling van thematische concepten speciaal voor het kerstpakketten segment. De omzet groeit jaarlijks, evenals het aantal mooie merken en de diversiteit aan producten. De succesvolle kwaliteitsproducten zijn ook zeer geschikt om toe te voegen aan kerstpakketten.

Door de jaren heen staat Bickery Food Group bekend als een expert in verkoop, marketing en innovatie. Wij werken samen met onze zakelijke partners en initiëren en realiseren verkoop op lokaal niveau. Onze bereidheid en ons vermogen om bredere bedrijfsontwikkelingsactiviteiten te omarmen, resulteert in het openen van nieuwe marktsegmenten, een innovatieve mentaliteit en gretigheid om nieuwe productinitiatieven te omarmen..

about-us-image about-us-image about-us-image

Iconic and world-renowned brands that Bickery has built in the Dutch market:

7days, Blooker, Bonne Maman, Meica, Propercorn, Guarana, Orangina, Jarritos and more…Bickery Food Group integrates synergy between brand & business development through innovative marketing and sales strategies creating value and generating growth.

Supportive towards Brand Owners in realizing their brand ambition and to achieve their next level of success. Bickery Food Group is at your service serving solid stepping stones in launching products in the Dutch market, allowing brand visibility, product availability and brand activation.