×

(Pet)

Orange

Ananas

×

(Pet)

Cranberry

Mango

Maracuja

Orange

Strawberry

×

(Pet)

Appel

Multivitamine

Sinaasappel

×

(Pet)

Guarana

×

(Glas)

Cola

Fruit Punch

Guava

Lime

Mango

Pineapple

×

330ml

(Glass)

Daura Damm - Gluten free Malt beer (5,4% alc)

×

330ml

(Glass)

×

(Pet)

Rauch

Rauch

Rauch

Rauch

Rauch

×

(Pet)

Rauch

Rauch

×

330ml

(Glass)

Daura Damm - Gluten free Malt beer (5,4% alc)

×

(Glass)

Flawsome

Flawsome

Flawsome

(PET)

Flawsome

Flawsome

Flawsome

×

200ml

(Glass)

De Olmenhorst - Apple & Pear

De Olmenhorst - Apple juice

De Olmenhorst - Apple & Blackberry

De Olmenhorst - Pear juice

1L

(Glass)

De Olmenhorst - Apple & Pear

De Olmenhorst - Apple juice

De Olmenhorst - Apple & Blackberry

De Olmenhorst - Pear juice

×

330ml

(Glass)

Original Long Drink - Gin & Grapefruit

330ml

(Can)

Original Long Drink - Gin & Grapefruit

330ml

(Can)

Original Long Drink - Vodka & Lime

×

250ml

(Can)

Scheckters - Original

Scheckters - Lite

×

473ml

(Glass)

Snapple - Fruit Punch

Snapple - Kiwi Strawberry

Snapple - Lemonade

Snapple - Mango

Snapple - Iced Tea Peach (Geen suiker)

×

473ml

(Glass)

Snapple - Fruit Punch

Snapple - Kiwi Strawberry

Snapple - Lemonade

Snapple - Mango

Snapple - Iced Tea Peach (Geen suiker)

×

0,33L

(PET)

Solan De Cabras - Mineral water

Solan De Cabras - Mineral water (Pink Ribbon)

0,5L

(PET)

Solan De Cabras - Mineral water

0,75L

(PET)

Solan De Cabras - Mineral water

Solan De Cabras - Mineral water

1L

(Glas)

Solan De Cabras - Mineral water

1,5L

(PET) - Statiegeld

Solan De Cabras - Mineral water

×

275ml

(Glass)

mocktail-company

Mocktail - Nojito

mocktail-company

Mocktail - Old Passioned

mocktail-company

Mocktail - Pino Colada

mocktail-company

Mocktail - Strawberry Mockiri

×

500ml

(PET)

UPBEAT - Orange & Passion Fruit

UPBEAT - Blueberry & Raspberry

×

330ml

(TETRA)

Vita Coco - Coconut Water

Vita Coco - Pressed Coconut Water

1L

(TETRA)

Vita Coco - Coconut Water

Vita Coco - Coconut Water

Billy & Bicky

Billy & Bicky is een verfrissende fruit drink gemaakt van echte vruchten uit concentraat. De vruchten drinkpakjes zijn een echte dorstlesser en zijn een verfrissend tussendoortje voor kinderen tijdens het sporten.

Aan Billy & Bicky fruitdranken worden zoetstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. De drinkpakjes hebben papieren rietjes en zijn verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel, Appel en Multi Vitamine.

Daura Damm

Daura is het resultaat van een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, uitgevoerd door meesterbrouwers van Damm en de Gluten Unit van de Spaanse onderzoeksdienst (CSIC). Met behulp van een van de meest geavanceerde technologieën is het ze gelukt om een biertje te maken met dezelfde eigenschappen als gewoon bier, maar dan met een gegarandeerd glutengehalte onder 3ppm. Met Daura kunnen coeliakie patiënten genieten van de smaak van echt bier. Het bevat hetzelfde ingrediënt als gewoon bier - gerstemout - maar dan glutenvrij. Sinds de introductie in 2006 wordt Daura erkend als het beste glutenvrije bier ter wereld, getuige de vele gewonnen internationaal erkende prijzen. Daura is een pilsener met een alcoholpercentage van 5,4%.

Daura Damm is verkrijgbaar in één smaak in 330ml (glas).

De Olmenhorst

De Olmenhorst producten zijn gemaakt van vers fruit. De boomgaarden zijn gecertificeerd; skal 7355. Keurmerken: Skal, Eko, Biologisch. Bij de teelt wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatigheden. De Olmenhorst producten zijn zonder conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen. Leveranciers van ingrediënten zijn door de familie de Clercq geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen die De Olmenhorst nastreeft.

De Olmenhorst producten zijn naast de sappen verkrijgbaar in aardbeien jam (250g), appel & perenstroop (300g) en bloesemhoning (325g).

Flawsome

Geïnspireerd door de smakelijke recepten van de oma’s van de founders, kopen zij onvolmaakt en overtollig fruit en toveren het om tot perfect koudgeperst sap. Na een uitstapje naar een lokale boerderij werden hun ogen geopend voor een probleem van voedselverspilling. Specifiek het verwoestende effect dat overdreven esthetische normen hebben op het voedsel dat we consumeren en als 'normaal' beschouwen.

Dit drankje is voor de consumenten die op zoek zijn naar duurzame, lekkere en doelgerichte dranken met een lage milieuvoetafdruk, die qua smaak, kwaliteit en milieu-impact overtreffen.

Flawsome! smaakt verfrissend en hun boodschap is dat ook. Ze maken verantwoorde drankjes barstensvol vitamines en natuurlijke voedingsstoffen. Goed voor jou, goed voor de planeet - iedereen wint!

Flawsome! is B-corp gecertificeerd. Hun missie voor de komende 3 jaar? 6 duizend ton overtollig fruit redden van verspilling en 1 miljoen drankjes doneren aan goede doelen.

Flawsome! is verkrijgbaar in verschillende smaken van 330ml (blik) en 750ml (glas).

Guaraná

Gemaakt van fruit uit de Amazone. Guaraná Antarctica is een typische Braziliaanse frisdrank met een unieke smaak vanwege de Guaraná bes als powerfood. Fris en vol energie, het is anders dan alles wat je ooit eerder hebt geprobeerd! De smaak waar elke Braziliaan al gek op is, is klaar voor de wereld.

Jarritos

Jarritos is gemaakt in Mexico door Francisco Hill in 1950. Hij gebruikte vers fruit, echte suiker en zijn eetkamertafel, die al snel overvol raakte. Jarritos heeft zich uitgebreid tot vele unieke smaken door gebruik te maken van de beste vruchten. Alle vruchten komen uit verschillende regio's in Mexico.

Doordat er natuurlijke smaken in Jarritos gaan, wordt het merk gekoesterd in Mexico. Door alleen echte suiker te gebruiken en nooit maïssiroop, werd Jarritos in 1960 de bestverkopende nationale frisdrank in Mexico. Bickery brengt dit nu naar Nederland! Jarritos behoud dezelfde heerlijke smaken, dezelfde originele recepten en dezelfde authentieke glazen flessen. Heb je al dorst?

De karakteristieke 370ml Jarritos flessen zijn verkrijgbaar in de smaken Fruit Punch, Guave, Lime, Mango, Pineappel en Mexican Cola.

Original Long Drink

’s Werelds eerste cocktail in een blikje. Original Long Drink is speciaal gemaakt voor de Olympische Spelen van Helsinki in 1952. Om te kunnen voorzien in de behoeften van de toeristen die Helsinki bezochten, besloot Hartwall de Finse horeca een helpende hand te bieden.

Die helpende hand kwam in de vorm van een ready to drink cocktail die gemakkelijk was te serveren: Original Long Drink. Oorspronkelijk was Original Long Drink alleen bedoeld voor de Olympische toeristen, vanwege de verfrissende mix van grapefruit en premium gin werd het een regelrecht succes.

Original Long Drink is verkrijgbaar in één smaak van 33cl (glas) en 30cl (glas).

Rauch Happy Day

Maak van je dag een blije dag!

Rauch Happy Day staat voor een unieke smaakbeleving van de hoogste kwaliteit. Het brede assortiment neemt je mee met een joyride door verschillende smaken. Van klassiekers als sinaasappel of appel tot lokale culinaire hoogtepunten als aardbeien of cranberry. Happy Day biedt het hele scala aan smaken, inclusief exotische smaken zoals mango en passievrucht.

Rauch Ice tea

Rauch Ice Tea is vers gezette thee, gemaakt met water uit de Alpen en écht fruit. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit. De 2 belangrijkste smaken in het assortiment zijn Lemon & Peach. De producten hebben grote impact op het schap dankzij het flitsende en kleurrijke ontwerp. Een sterke merkimpact door de gemakkelijke merknaam en iconische kleuren. Alle smaken zijn 100% Vegan.

San Miguel

De geschiedenis van San Miguel Beer gaat terug tot 1890 in de Filipijnen, toen Spaanse kolonisten er de eerste brouwerij oprichtten. Na het succes daar, werd San Miguel Beer in 1946 in Spanje geïntroduceerd.

Sindsdien is het uitgegroeid tot de onbetwiste leider in Spaans bier. Gebaseerd op zijn populariteit bij 80 miljoen jaarlijkse toeristen, werd San Miguel het toonaangevende Spaanse internationale premium bier.

Hun meest iconische bier is de bekroonde San Miguel Especial; Een premium pils, goud van kleur en sprankelend, met een royale witte romige schuimkraag en citrus aroma.

Snapple

It all started in 1972 at a small corner shop in Greenwich Village, New York. Three friends started selling an alternative natural carbonated soft drink under the name Snapple.

Snapple is made from the best stuff on earth and contains real fruit juice with only natural flavors and colors and no preservatives. The following cheerful flavors are available in a glass bottle of 473 ml: Fruit Punch, Lemonade, Kiwi Strawberry, Mango, Mango Passion Fruit and Peach Iced Tea.

Solan de Cabras

Solan de Cabras is mineral water bottled at the source in the Spanish nature with a perfect mineral composition of high quality. The optimal ratio between calcium and magnesium makes the water unique and fitting in a healthy lifestyle.

The refreshingly soft and neutralizing taste of Solan de Cabras makes dishes and wines stand out perfectly. For three consecutive years, the best taste has been judged by chefs and sommeliers; 'Superior Taste Award' 2016, 2017 and © 2023.

Solan de Cabras is available in one flavor of 0,33L, 0,5L, 0,75L, 1L, 1,5L (PET, Glass).

Bekijk hier de video over Solan de Cabras.

Sumol

Met meer dan 60 jaar geschiedenis, werd Sumol geboren in 1954. Sumol werd gepresenteerd aan de markt als een speciale fruitdrank met jus d' orange, geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen, licht koolzuurhoudende en fruit pulp.

Sumol zet trends: het was de eerste gepasteuriseerde vruchtensap ontstaan ​​in Portugal, de eerste op de Portugese televisie en blijft vandaag de dag een pionier in de implementatie van technologische oplossingen, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe smaken.

Maar Sumol is meer dan dat en gelooft dat "het glas altijd half vol is", en we moeten leven met het motto "elk moment, een kans," zodat we meer uit het leven kunnen halen. Het delen van dit optimisme met de mensen om ons heen maakt alles nog beter.

Sumol verkrijgbaar in de smaken Orange en Ananas.

The Mocktail Company

De mocktails van The Mocktail Company zijn het resultaat van een eindeloze zoektocht naar spannende en verfrissende opties in niet-alcoholische dranken. De ready to drink mocktails hebben moderne en onderscheidende smaken; alleen de meest verse vruchten en de beste sappen worden gebruikt.

We creëren iets anders - een interessantere keuze.

The Mocktail Company is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken van 275 ml

UPBEAT

UPBEAT Proteïne water is de nieuwste generatie eiwithoudende dranken. Het gezonde alternatief op een eiwitshake of suikerhoudende frisdrank: zonder vet en suiker, en boordevol aan gezonde B-vitaminen!
Met als basis echt fruit en hoogwaardige whey proteïne is het zowel lekker als verantwoord en verfrissend tussendoortje of als boost voor het spierherstel na een flinke workout.
Het proteïne water is beschikbaar in 2 PET varianten van 500ml: Orange & Passion Fruit en Blueberry & Raspberry.

Vita Coco

Nog niet zo lang geleden had je nog een kapmes nodig voor een slok puur kokoswater. Gelukkig is er nu Vita Coco Natural! Het meest dorstlessende, verfrissende, vitamine en mineraalrijke kokoswater gemaakt door moeder natuur.

Kokoswater valt altijd en overal in de smaak! Maar om te beginnen merken we dat mensen het liefst kokoswater drinken als ze onderweg zijn, tijdens het sporten, in een mixdrankje, na een avondje uit, in smoothies en bij de maaltijd!

Perfecte drank voor wanneer je het maximale uit je dag wil halen. 100% natuurlijke hydratatie en extreem gezond!

Vita Coco is verkrijgbaar in vier varianten: Pure (330ml en 1L) en Pressed (330ml en 1L)

×