×

(Pet)

Appel

Multivitamine

Sinaasappel

×

(Glass)

×

330ml

(Glass)

Daura Damm - Gluten free Malt beer (5,4% alc)

×

(Glass)

×

(Pet)

Guarana

×

330ml

(Glass)

Original Long Drink - Gin & Grapefruit

330ml

(Can)

Original Long Drink - Gin & Grapefruit

330ml

(Can)

Original Long Drink - Vodka & Lime

×

200ml

(Glass)

De Olmenhorst - Apple & Pear

De Olmenhorst - Apple juice

De Olmenhorst - Apple & Blackberry

De Olmenhorst - Pear juice

1L

(Glass)

De Olmenhorst - Apple & Pear

De Olmenhorst - Apple juice

De Olmenhorst - Apple & Blackberry

De Olmenhorst - Pear juice

×

(Pet)

Rauch

Rauch

Rauch

Rauch

Rauch

×

330ml

(Glass)

×

330ml

(Glass)

Daura Damm - Gluten free Malt beer (5,4% alc)

×

250ml

(Can)

Scheckters - Original

Scheckters - Lite

×

473ml

(Glass)

Snapple - Fruit Punch

Snapple - Kiwi Strawberry

Snapple - Lemonade

Snapple - Mango

Snapple - Iced Tea Peach (Geen suiker)

×

473ml

(Glass)

Snapple - Fruit Punch

Snapple - Kiwi Strawberry

Snapple - Lemonade

Snapple - Mango

Snapple - Iced Tea Peach (Geen suiker)

×

0,33L

(PET)

Solan De Cabras - Mineral water

Solan De Cabras - Mineral water (Pink Ribbon)

0,5L

(PET)

Solan De Cabras - Mineral water

0,75L

(PET)

Solan De Cabras - Mineral water

Solan De Cabras - Mineral water

1L

(Glas)

Solan De Cabras - Mineral water

1,5L

(PET) - Statiegeld

Solan De Cabras - Mineral water

Billy & Bicky

Billy & Bicky is een verfrissende fruit drink gemaakt van echte vruchten uit concentraat. De vruchten drinkpakjes zijn een echte dorstlesser en zijn een verfrissend tussendoortje voor kinderen tijdens het sporten.

Aan Billy & Bicky fruitdranken worden zoetstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. De drinkpakjes hebben papieren rietjes en zijn verkrijgbaar in de smaken Sinaasappel, Appel en Multi Vitamine.

Calypso

In 1985 werd het originele, en nu beroemde recept Calypso gecreëerd. De eigenaar, King Juice Company Inc. had een simpel idee; authentieke, heerlijke limonade gemaakt van echte citroenen en echte suiker. Door de jaren heen groeide het limonaderecept in populariteit waarna het in 2000 de naam Calypso kreeg. Het recept is geïnspireerd op het fruit, de smaken en de geest van de eilanden. Elke Calypso smaak is gemaakt met focus op kwaliteit. Met behulp van natuurlijke smaken en echte stukjes citroen wordt de kwaliteit gegarandeerd.

In 1985, the original and now famous Calypso recipe was created. The owner, King Juice Company Inc. had a simple idea; authentic, delicious lemonade made from real lemons and real sugar. Over the years, the lemonade recipe grew in popularity, after which it was renamed Calypso in 2000. The recipe is inspired by the fruits, flavors, and spirit of the islands. Every Calypso flavor is made with a focus on quality. With the help of natural flavors and real pieces of lemon, the quality is guaranteed.

Daura Damm

Daura is het resultaat van een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, uitgevoerd door meesterbrouwers van Damm en de Gluten Unit van de Spaanse onderzoeksdienst (CSIC). Met behulp van een van de meest geavanceerde technologieën is het ze gelukt om een biertje te maken met dezelfde eigenschappen als gewoon bier, maar dan met een gegarandeerd glutengehalte onder 3ppm. Met Daura kunnen coeliakie patiënten genieten van de smaak van echt bier. Het bevat hetzelfde ingrediënt als gewoon bier - gerstemout - maar dan glutenvrij. Sinds de introductie in 2006 wordt Daura erkend als het beste glutenvrije bier ter wereld, getuige de vele gewonnen internationaal erkende prijzen. Daura is een pilsener met een alcoholpercentage van 5,4%.

Daura Damm is verkrijgbaar in één smaak in 330ml (glas).

Freez Mix

Ons streven is het op de markt brengen van een gloednieuwe frisdrank, dat zich onderscheidt in smaak van de huidige industriële markt drankjes, origineel en meer van deze tijd. Wij focussen ons op het uitbrengen van unieke smaak combinaties in een hip jasje en gebruiken hierbij alleen natuurlijke ingrediënten. Onze frisdranken zijn de ultieme dorstlessers en alcoholvrij.

Our aim is to bring a brand-new soft drink to the market, which distinguishes itself in taste from the current industrial market drinks, original and more contemporary. We focus on releasing unique flavor combinations in a hip jacket and only use natural ingredients. Our soft drinks are the ultimate thirst quencher and alcohol-free.

De Olmenhorst

De Olmenhorst producten zijn gemaakt van vers fruit. De boomgaarden zijn gecertificeerd; skal 7355. Keurmerken: Skal, Eko, Biologisch. Bij de teelt wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatigheden. De Olmenhorst producten zijn zonder conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen. Leveranciers van ingrediënten zijn door de familie de Clercq geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen die De Olmenhorst nastreeft.

De Olmenhorst producten zijn naast de sappen verkrijgbaar in aardbeien jam (250g), appel & perenstroop (300g) en bloesemhoning (325g).

Guaraná

Gemaakt van fruit uit de Amazone. Guaraná Antarctica is een typische Braziliaanse frisdrank met een unieke smaak vanwege de Guaraná bes als powerfood. Fris en vol energie, het is anders dan alles wat je ooit eerder hebt geprobeerd! De smaak waar elke Braziliaan al gek op is, is klaar voor de wereld.

Jarritos

Jarritos is gemaakt in Mexico door Francisco Hill in 1950. Hij gebruikte vers fruit, echte suiker en zijn eetkamertafel, die al snel overvol raakte. Jarritos heeft zich uitgebreid tot vele unieke smaken door gebruik te maken van de beste vruchten. Alle vruchten komen uit verschillende regio's in Mexico.

Doordat er natuurlijke smaken in Jarritos gaan, wordt het merk gekoesterd in Mexico. Door alleen echte suiker te gebruiken en nooit maïssiroop, werd Jarritos in 1960 de bestverkopende nationale frisdrank in Mexico. Bickery brengt dit nu naar Nederland! Jarritos behoud dezelfde heerlijke smaken, dezelfde originele recepten en dezelfde authentieke glazen flessen. Heb je al dorst?

De karakteristieke 370ml Jarritos flessen zijn verkrijgbaar in de smaken Fruit Punch, Guave, Lime, Mango, Pineappel en Mexican Cola.

Original Long Drink

’s Werelds eerste cocktail in een blikje. Original Long Drink is speciaal gemaakt voor de Olympische Spelen van Helsinki in 1952. Om te kunnen voorzien in de behoeften van de toeristen die Helsinki bezochten, besloot Hartwall de Finse horeca een helpende hand te bieden.

Die helpende hand kwam in de vorm van een ready to drink cocktail die gemakkelijk was te serveren: Original Long Drink. Oorspronkelijk was Original Long Drink alleen bedoeld voor de Olympische toeristen, vanwege de verfrissende mix van grapefruit en premium gin werd het een regelrecht succes.

Original Long Drink is verkrijgbaar in één smaak van 33cl (glas) en 30cl (glas).

San Miguel

De geschiedenis van San Miguel Beer gaat terug tot 1890 in de Filipijnen, toen Spaanse kolonisten er de eerste brouwerij oprichtten. Na het succes daar, werd San Miguel Beer in 1946 in Spanje geïntroduceerd.

Sindsdien is het uitgegroeid tot de onbetwiste leider in Spaans bier. Gebaseerd op zijn populariteit bij 80 miljoen jaarlijkse toeristen, werd San Miguel het toonaangevende Spaanse internationale premium bier.

Hun meest iconische bier is de bekroonde San Miguel Especial; Een premium pils, goud van kleur en sprankelend, met een royale witte romige schuimkraag en citrus aroma.

Snapple

It all started in 1972 at a small corner shop in Greenwich Village, New York. Three friends started selling an alternative natural carbonated soft drink under the name Snapple.

Snapple is made from the best stuff on earth and contains real fruit juice with only natural flavors and colors and no preservatives. The following cheerful flavors are available in a glass bottle of 473 ml: Fruit Punch, Lemonade, Kiwi Strawberry, Mango, Mango Passion Fruit and Peach Iced Tea.

Solan de Cabras

Solan de Cabras is mineral water bottled at the source in the Spanish nature with a perfect mineral composition of high quality. The optimal ratio between calcium and magnesium makes the water unique and fitting in a healthy lifestyle.

The refreshingly soft and neutralizing taste of Solan de Cabras makes dishes and wines stand out perfectly. For three consecutive years, the best taste has been judged by chefs and sommeliers; 'Superior Taste Award' 2016, 2017 and © 2024.

Solan de Cabras is available in one flavor of 0,33L, 0,5L, 0,75L, 1L, 1,5L (PET, Glass).

Bekijk hier de video over Solan de Cabras.

×