Bickery Food Group

Bickery is de grootste, onafhankelijke specialist in verkoop, marketing en distributie van internationale premium food brands. Tevens is Bickery de grootste toeleverancier van speciaal ontwikkelde foodconcepten voor de kerst- en geschenkpakkettenmarkt.


Een 'full service' organisatie met een team van 80 gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor, dat Bickery succesvol haar producten aan alle mogelijke afzetkanalen verkoopt en via een uniek eigen distributieplatform belevert.

De opslag en logistieke verwerking van onze producten vindt plaats vanuit ons eigen distributiecentrum en magazijn in ‘s-Graveland (Hilversum), dat een oppervlakte van 15.000 m² beslaat. Met ons eigen wagenpark zijn wij in staat de orders van al onze klanten in heel Nederland uit te leveren.

Tot onze afnemers behoren alle grote regionale en nationale supermarktketens, food- en drankengroothandels, buitenlandse levensmiddelengroothandels, retailers, het cash & carry segment, de horeca- en cateringsector, specialiteiten- en delicatessenwinkels, slijterijen en tankstations alsmede institutionele instellingen.

Dankzij het uitgebalanceerde assortiment en het dagelijkse contact met de markt via ons retailteam, heeft Bickery Food Group B.V. een uiterst waardevolle know-how van de Nederlandse foodmarkt. Een toegewijd en dynamisch account- en marketingteam zorgt voor de professionele begeleiding van onze ruim 3.500 klanten.