Werken bij Bickery

Bickery is de grootste, onafhankelijke specialist in verkoop, marketing en distributie van internationale premium food brands. Tevens is Bickery de grootste toeleverancier van speciaal ontwikkelde foodconcepten voor de kerst- en geschenkpakkettenmarkt.


Het succes van Bickery is mede te danken aan haar cultuur, welke gekenmerkt wordt door passie voor foodmerken, creativiteit, gedrevenheid en perfectie in de uitvoering.

Het sales en marketingteam heeft de opdracht om prachtige merken verder te ontwikkelen, deze strategisch te positioneren, nieuwe marktsegmenten aan te boren en bestaande segmenten uit te breiden.

Om 3.500 klanten optimaal te bedienen, beschikken we over een efficiënt, slagvaardig en gedreven backoffice, bestaande uit Inkoop, Sales Support, Logistiek en transport, Financiën en IT.

Om succesvol te zijn in de kerstbusiness beschikken wij over een afdeling Productontwikkeling, die elk jaar weer verrassende thema’s, concepten en verpakkingen ontwikkelt en een Kerstdivisie, die deze elk jaar weer met verve in de markt zet.

Kortom, elke Bickeriaan maakt het verschil!

In de rechterbalk is een overzicht van de openstaande vacatures op dit moment. Een open sollicitatie is altijd mogelijk, mail je CV en motivatie naar: vacature@bickery.nl o.v.v. open sollicitatie.

Channel/Market Developer Fulltime

Ben jij commercieel, proactief en ondernemend? Heb jij affiniteit met Food en Drinks? En heb jij de drive om jouw kennis en vaardigheden in te zetten voor het schrijven van succesvolle verkoopplannen?
Zoek dan niet verder en reageer op deze uitdagende vacature!

Voor ons kantoor in ’s-Graveland...

Bekijk vacature

Meewerkstage Marketing

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze student met een hart voor Marketing en e-commerce? Heb jij kennis van SEO, SEA en conversie optimalisatie? Ben jij pro-actief en op zoek naar een stagebedrijf waar je je welkom voelt? Reageer dan direct op deze leerzame stage!

Functie
 -Voltijd student...

Bekijk vacature

PHP Programmeur / Developer

Bickery Food Group B.V. verzorgt succesvol de verkoop, marketing en distributie van Europese Premium Food Brands op de Nederlandse markt. Tevens is Bickery de grootste toeleverancier van innovatieve foodconcepten voor de Kerstpakkettenmarkt. Bekende merken die Bickery vertegenwoordigt zijn o.a....

Bekijk vacature