Foody

Foodies are always busy with food, they blog up pretty tasty and place the finest photos on social media like Facebook and Instagram. Also on television you can see an abundance of cooking programs and cooks are the new heroes nowadays. In short: Foodies rule the world! Whatever your preference is and what a treat you choose: this Foody package is guaranteed to be appreciated thanks to a balanced combination of Creamy, Crunchy, Fluffy, Sticky, Crispy, Cheesy, Salty & Sweety. A tasty, tasty line for the real food lovers!

Cocktail

Cocktails zijn terug van nooit helemaal weggeweest. Logisch, want deze drankjes zijn feestelijk, kleurrijk en creatief. Een goede bartender tovert met de juiste ingrediënten precies de smaak die bij jou past. Liever zoet of juist hartig, pittig of romig? Met een stevige bite of toch een alcoholvrije mocktail?

Het bijzondere bargevoel maak je helemaal compleet met het serveren van diverse hartige snacks en borrelbrood. Kijk ook eens naar de gouden combinatie met onze Foodhall lijn. Cheers!

Op Koers

Wie op koers wil blijven moet elke dag opnieuw in touw. Gelukkig heb jij een bemanning waar je het hele jaar op kunt rekenen. Daar doe je graag eens iets voor terug natuurlijk, zeker rond de feestdagen.

Bijvoorbeeld met dit stoere Op Koers pakket. Daarin vind je allerlei zoete en zilte lekkernijen en een erwtensoep die stevig genoeg is om een zuidwesterstorm te doorstaan. Ook een aardewerk kruikje met een alcoholisch drankje voor de crew ontbreekt uiteraard niet. Even voor anker gaan om te genieten hebben ze zeker verdiend - maar daarna is het weer volle kracht vooruit!

Swinging Winter

Van Bing Crosby en Dean Martin tot Mariah Carey en Michael Bublé - wie hebben er eigenlijk geen kerstliedjes uitgebracht? Heel veel van die melodieën en songs blijken ook na vele jaren nog steeds even sfeervol, gezellig en betoverend en staan letterlijk in ons geheugen gegrift. Reken maar dat je automatisch gaat neuriën of zingen als je kennismaakt met de Swinging Winter lijn. Niet alleen zijn al deze lekkernijen stijlvol verpakt in de klassieke seizoenskleuren rood, goud en fris wit met groene accenten - ze verwijzen ook nog eens naar onvergetelijke hits. De lekkerste liedjes dus - je herkent ze vast allemaal!

Heerijke klassieke kerstlijn die voldoet aan het nostalgische kerstgevoel. Deze producten zijn ook heel goed te combineren met en te gebruiken als kleurassortiment. Rood is warm rood met de overgang naar standaard kerstrood uit het kleurassortiment.

The Barn

Waan je in een boerenschuur met The Barn. Geniet van een fraaie selectie producten, gemaakt met natuurlijke ingrediënten van de boer, zoals aardappelen, graan, maïs en pompoen. Met zorg gezaaid en met zorg geoogst. Binnen de kerstpakkettenbranche is er steeds meer vraag naar biologisch en met The Barn kun je als werkgever laten zien dat je waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het grote aantal biologische producten in deze lijn spreekt ongetwijfeld iedereen aan door de authentieke, pure en eerlijke uitstraling.

Explore

Je bent jong, avontuurlijk ingesteld en geeft liever je geld uit aan ervaringen dan aan bezit.

Heel de wereld ligt voor je open - dus waar wacht je nog op? Ga op reis en ervaar de enorme variatie en grootsheid van de natuur. Welke windrichting je ook kiest en waar je ook terechtkomt, reken maar op een gevoel van vrijheid en verwondering. Grijp de kans om nieuwe avonturen te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen. En van mooie herinneringen heb je een leven lang plezier.

Explore and let’s go somewhere!

Delicious

delicious. selecteert, proeft, inspireert! Wij zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten voor en bij de lekkerste gerechten en delen graag onze liefde voor koken. Voor iedereen die van écht lekker eten houdt, is een selectie gemaakt met producten om van elke maaltijd een feestje te maken.

Wish Upon A Star

Sterren hebben iets magisch. Ze sprankelen, shinen en verlichten de donkere hemel. Zie je een vallende ster, dan mag je een wens doen voor jezelf of voor een ander. Tijdens de feestmaand versieren we ons huis met sterren voor een feestelijke sfeer. Ze zijn er in verschillende materialen als papier, hout of metaal, maar ook als fonkelende lichtjes voor het ultieme kerstgevoel. Een grote diversiteit aan sterren schitteren op de Wish upon a Star producten. De schittering van onze sterren brengen een feestelijke sfeer in warme tinten en shiny zilver. Ze stralen onafgebroken onder de magische sterrenhemel. Keep on sparkling met Wish upon a Star!

Outdoor Winter Party

It’s ‘Outdoor Winter Party’ time. Dit winterfeestje wil je niet missen. We laten ons niet weerhouden door een beetje sneeuw of kou. Nodig je familie en vrienden uit, trek je warme winterjas aan, zet de BBQ maar buiten en steek de vuurkorf aan. Maak het behaaglijk met zachte warme plaids en kussens en zorg voor feestelijke verlichting als lantaarns, fakkels of hippe cottonball lichtslingers. Leg de hamburgers en brie op de grill. Warm de chocomelk en erwtensoep in een pannetje boven het vuur en geniet van de gezelligheid en sterke verhalen onder het genot van een glaasje winterglüh. Deze lijn is stoer en de leren labels geven een hip accent aan de verpakkingen. Let's have an Outdoor Winter party!

Touch of Gold

Er is geen kleur zo feestelijk en onlosmakelijk verbonden met Kerst dan Goud! Dit Kerstseizoen is goud nog uitbundiger aanwezig dan voorheen. Wij voegen een ‘Touch of Gold’ toe aan onze verpakkingen. Door goud te combineren met wit, sfeervolle fotografie, natuurlijke achtergronden van wit hout en vezelig papier ontstaat een stijlvol en warm geheel. De positieve teksten als ‘ There’s a lot to share’ en ‘Little things make big days’ in een handgeschreven lettertype maken deze lijn vriendelijk en optimistisch. Pak met Kerst eens extra feestelijk uit en geef je medewerkers dit sprankelende kerstpakket met ‘A touch of Gold’. Kortom Sparkle, cheers & Enjoy!

Feels Like Christmas

De decembermaand is wat ons betreft de mooiste maand van het jaar en met een beetje geluk ligt er zelfs een klein laagje sneeuw. Buiten is het koud en donker, maar als je door het raam naar binnen kijkt, zie je de lichtjes van fonkelende kaarsjes, glinsterende kerstdecoratie en stralende kerstverlichting. Het raam is versierd met een winterse kerstsfeer of tekst van een kerstklassieker. Je neuriet automatisch mee met “Driving home for Christmas” en “It’s the most wonderful time of the year”. Je voelt dat het binnen warm en gezellig is en dat je welkom bent. This really feels like Christmas!

IL Sapore D'Italia

Italianen staan bekend als stijlvol en aan hun gevoel voor smaak, kwaliteit en design valt niet te tippen. De IL Sapore d’Italia artikelen ademen de kenmerkende sfeer van Italië uit. Het is de combinatie van typisch Italiaanse beelden in zwart/wit met classy typografie en een semi transparant label wat deze lijn uniek maakt. Een lijn die iedereen aan zal spreken en niet in de laatste plaats vanwege de heerlijke Italiaanse specialiteiten als cantuccini, tapenade pesto rosso, tagliatelle all’uovo én een limoncello. Deze typisch Italiaanse likeur wordt gemaakt van de schil van de lekkerste citroenen en bij voorkeur ijskoud geserveerd. Heerlijk als afsluiter van het kerstdiner of trendy gemixed met tonic. Geniet van IL Sapore d’Italia!

Nederland

Nederland op z’n best. Een lijn met Hollandse favorieten als appelkruimeltaart, chocolademelk met slagroom, kaasbollen én natuurlijk Hollandse erwtensoep. De illustraties van typisch Nederlandse taferelen hebben een eigentijdse stijl en zijn met de hand getekend waardoor ze origineel en oorspronkelijk overkomen. In deze collectie zie je o.a. de Amsterdamse grachtenpandjes, Alkmaarse kaasdragers, een melkmeisje, koek en zopie en uiteraard ook een molen. De decoraties rondom de tekeningen zijn geïnspireerd op de unieke Hollandse wolkenlucht. De combinatie van de eigentijdse stijl en de ambachtelijke sfeer van het craftpapier geeft NL nieuw elan. Hollands met een hippe twist. Perfect te combineren met craft, natureltinten en zwart.

Pinchos

De Pinchoslijn straalt de gezellige en informele sfeer uit van een typisch Spaans barretje, waar je verrast wordt door een Flamingo danseres, de warme klanken van een klassieke Spaanse gitaar en het geklik van castagnetten. Waar je smakelijk kunt genieten met je familie en vrienden aan grote tafels met schalen vol met kleine creatieve hapjes. De producten zijn onderling goed met elkaar te combineren. Wikkel bijvoorbeeld de kwalitatief mooie Serranoham om een soepstengel en serveer deze in een feestelijk glaasje. Of maak een bijzondere combinatie van de kaaspuntjes met de Serranoham. Vergeet voor het ultieme Pinchos gevoel vooral het Pinchos prikkertje niet! Pinchos. Muy bien!

×