Bonne Maman

Bonne Maman biedt een uitgebreid assortiment Franse confitures en marmelades in de bekende pot met het geruite deksel. De confiture van Bonne Maman is van hoge kwaliteit en heeft een volle smaak.

De producten van Bonne Maman hebben een ambachtelijke en authentieke uitstraling en weerspiegelen het heerlijke gevoel van het Franse buitenleven. Bonne Maman wordt geproduceerd in Frankrijk en gedistribueerd over de hele wereld.

Daura Damm

Daura is het resultaat van een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, uitgevoerd door meesterbrouwers van Damm en de Gluten Unit van de Spaanse onderzoeksdienst (CSIC). Met behulp van een van de meest geavanceerde technologieën is het ze gelukt om een biertje te maken met dezelfde eigenschappen als gewoon bier, maar dan met een garandeerd glutengehalte onder 3ppm. Met Daura kunnen coeliakie patiënten genieten van de smaak van echt bier, want het bevat hetzelfde ingrediënt als gewoon bier: gerstemout - maar dan glutenvrij. Sinds de introductie in 2006 wordt Daura keer op keer erkend als het beste glutenvrije bier ter wereld, getuige de vele gewonnen internationaal erkende prijzen. Daura is een pilsener met een alcoholpercentage van 5,4%. Daura Märzen is een dubbelmalt bier met een alcoholpercentage van 7,2%. Daura Märzen heeft een sterke body en is vol & intens van smaak.

De Olmenhorst

Biologische appels en peren al generaties lang met liefde en toewijding geteeld in hartje Randstad.

Landgoed De Olmenhorst is een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar bestaat. Op dit landgoed woont en werkt inmiddels de vijfde generatie van de familie de Clercq, die eind 19de eeuw de eerste fruitboomgaard aanplantte. Nu heeft landgoed De Olmenhorst rijke boomgaarden en bosschages met onder andere appels en peren die biologisch worden geteeld en worden verwerkt in de bijzonder smaakvolle Olmenhorst appelsap, en jam. Het landgoed is altijd te bezoeken en er zijn mogelijkheden om zelf een boom te adopteren en in het seizoen zelf appels plukken.

Jack Daniel's

Jack Daniel's Barbecue Sauces zijn premium barbecuesauzen gemaakt met echte Jack Daniel's Tennessee Whiskey. Perfect om te gebruiken als smaakmaker of als dipsaus bij het grillen van vlees of vis!

Jack Daniel's staat bekend om zijn kenmerkende zachtheid en unieke smaak. Dit proef je terug in de Barbecue Sauces, welke verkrijgbaar zijn in drie varianten. Smooth Original heeft een lichte karamelsmaak die een luxe twist geeft aan elk gerecht. Heerlijk als marinade voor vlees en vis. Full Flavour Smokey heeft een heerlijke rokerige barbecuesmaak. Perfect als marinade voor o.a. biefstuk en kipfilet. Allen verkrijgbaar in een fles van 260g. Hot Chili is pikante en pittige barbecuesaus met een vleugje knoflook. Ideaal voor het kruiden van vlees

Meica

Sinds 1908 produceert Meica worstspecialiteiten. Nog steeds worden alle worsten gerookt boven echt beukenhout en zijn de ingrediënten essentieel voor de hoge kwaliteit.

Als Duitse specialist in worstproducten voert Meica een brede selectie van de lekkerste worsten, waaronder kruidige Bockworsten en sappige Hot Dogs. Meica gebruikt uitsluitend zuiver en vers varkensvlees en bevat geen kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Rose's

Met Rose's Cordial Mixer® maak je makkelijk en snel allerlei bekende cocktails. Elke cocktail biedt de garantie voor een consistente kwaliteit in smaak. In korte tijd kunnen er verschillende cocktails gemaakt worden met een eigen stijl.

De geschiedenis van Rose's Lime gaat terug tot 1867, waar veel limoensap werd gedronken door de Engelse koopvaardij om scheurbuik te voorkomen. Ervaring leerde dat het hoge vitamine C gehalte deze ziekte kon tegengaan. In een handelsverdrag werd het vervolgens verplicht gesteld limoensap aan boord te hebben, met voorkeur Rose's Lime. Inmiddels is Rose's is de nr.1 mixdrank van Europa en partner van de International Bartenders Association. Rose’s Lime is verkrijgbaar in 0,57L en 1L.

Solan de Cabras

Solan de Cabras is een hoge kwaliteit mineraalwater, gebotteld aan één bron in het Spaanse binnenland.

De lage concentratie natrium en de optimale verhouding tussen calcium en magnesium maakt het water uniek en gezond. De verfrissend zachte smaak laat gerechten en wijnen perfect tot hun recht komen. De donkerblauwe designfles is complementair aan een stijlvol restaurant.

Sureo

Sureo is een zachte Sangria gemaakt van jonge rode wijn en seizoensfruit verfijnd met een delicate mix van zoete kruiden. De receptuur van deze Sangria is toevertrouwd aan top professionals uit Spanje.

Het alcoholpercentage is 5,4%. Het is een heerlijk toegankelijk drankje, ideaal als aperitief op een zomerse dag. Sureo is verkrijgbaar in een stijlvol flesje van 0,33L. Sureo kan het beste geserveerd worden in een groot, wijd glas met veel ijs en schijfjes sinaasappel. Zo biedt men snel & stijlvol een echt Spaanse Sangria.

Swiss

Swiss chocolade heeft een rijke en intense smaak en bevat een cacaopercentage van 72% tot 78%. Alle Swiss producten zijn voorzien van het Fairtrade certificaat, hetgeen staat voor eerlijke handel. Samen met Fairtrade gecertificeerde partner Kuapa Kokoo in Ghana zet Swiss zich in voor herbebossingsprojecten en betere leefomstandigheden voor de cacaoboeren en hun families.

Swiss chocolade wordt CO2-neutraal geproduceerd, wat betekent dat de CO2-uitstoot bij productie en transport zoveel mogelijk wordt beperkt. De uitstoot die niet voorkomen kan worden, wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame projecten.

Het assortiment van Swiss chocolade bestaat uit 2 lijnen. De 72% cacao tabletten zijn verkrijgbaar in de heerlijke smaken Noir, Noir Noisette, Noir Café. Voor de echte cacaoliefhebbers is er de Swiss Noir Finest Collection met maar liefst 78% cacao, waardoor nog intenser van smaak. De Swiss Noir Finest Collection is verkrijgbaar in de smaak Extra Noir.

Tabasco

TABASCO® pepersaus is de smaakmaker voor vele gerechten en onderscheidt zich van andere pepersauzen door zijn intense smaak. TABASCO® is bijzonder geschikt voor het toevoegen van meer smaak aan pizza’s, vlees, pastasauzen en vele andere gerechten.Sinds 1868 wordt de TABASCO® pepersaus op dezelfde wijze geproduceerd. Zodra de zongerijpte pepers de perfecte dieprode kleur hebben worden zij handmatig geplukt. In de fabriek worden de pepers fijngemaakt en gemengd met Avery Island zout. Het mengsel wordt in eikenhouten vaten gedaan die worden afgedekt met zout. Vervolgens rijpt het mengsel drie jaar in de vaten. Na het rijpingsproces inspecteert de familie het mengsel wat tot slot wordt gemengd met gedistilleerde azijn. De rode pepersaus is verkrijgbaar in een 60ml en 350ml fles. De groene pepersaus (een mildere variant met jalapeñopepers), de Chipotle (met gerookte jalapeñopepers), Habanero (extra pittig) en Garlic variant zijn verkrijgbaar in een 60ml fles. Grotere formaten, Tabasco artikelen en pittige promotiematerialen zijn nu ook te koop vanuit de Europese Tabasco webshop. Verzending door heel Europa! Voor meer informatie zie onderstaande link.

Toschi

Toschi biedt Italiaanse garnering voor ijs zoals originele Italiaanse Amarenenkersen en toppings in verschillende smaken.

Amarenen zijn zure kersen die bijzonder geschikt zijn voor het maken van siroop, jam of ter decoratie. Toschi selecteert de beste Amarenenkersen uit Italië. In een 400g blik zitten ruim 65 Amarenenkersen op een heerlijke siroop. Ideaal ter decoratie van ijs en gebak of als ingrediënt in bijvoorbeeld smoothies of sorbets. Daarnaast zijn de Amarenenkersen verkrijgbaar in een blik van 1000g en 2750g.

De toppings van Toschi (200ml) in de smaken Chocolade, Caramel, Hazelnoot of Aardbei hebben een heerlijke intense smaak. Ideaal als garnering voor ijs, taart, yoghurt en fruit. De flesjes hebben een speciale anti-lek dop.

×