×
IMG-INTRO IMG-INTRO IMG-INTRO
31-12-2018

Vita Coco

Van nature hydraterend.

IMG-INTRO IMG-INTRO IMG-INTRO
11-10-2018

Alvalle

Nummer 1 gazpacho in Spanje.

IMG-INTRO IMG-INTRO IMG-INTRO
28-10-2018

Tabasco Spicy Tomato Drink

Flavor your world by Tabasco Spicy Tomato Drink

IMG-INTRO IMG-INTRO IMG-INTRO
18-09-2018

Naked

Boost your energy with the powerful smoothie.

Alvalle

AUTHENTIEK – NUMMER 1 GAZPACHO IN SPANJE EN FRANKR K – HOME MADE SMAAK Gazpacho is een traditioneel gerecht uit de 19e eeuw afkomstig uit Zuid-Spanje.

Het recept van Alvalle is van generatie op generatie op elkaar overgebracht en daardoor authentiek en speciaal. Alvalle gazpacho is gemaakt van verse groenten en hoge kwaliteit Spaanse ol folie geblend met een unieke mix aan kruiden. Een heerlijk vol en verfrissend recept.

De ingrediënten van Alvalle Gazpacho zijn van hoge kwaliteit en worden voornamelijk lokaal ingekocht om zo de beste smaak en houdbaarheid te kunnen garanderen. Het recept van Alvalle Gazpacho is niet te onderscheiden van een homemade gazpacho.

Wist je dat: - 94% van de groenten wordt verbouwd in het zuid- oosten van Spanje, binnen een straal van 200km van de fabriek in Murica.

Zodra de groenten genoeg zon hebben gehad worden ze geoogst en dezelfde dag nog naar de fabriek getransporteerd.

De groenten worden samen geperst volgens het geheime recept van Alvalle met o.a. kno ook, ui, hoogste kwaliteit Spaanse olijfolie en azijn.

Dan vindt het pasteurisatieproces plaats waarbij de gazpacho een paar seconden wordt verhit en onmiddellijk wordt afgekoeld.

Meer nieuws

Bent u geintereseerd in nog meer nieuws?